Privacy Policy

Stiai ca acum oferim Web Hosting gratuit pentru clientii care comanda un server radio? Descopera ofertele noastre...Gazduire-radio.com va respecta intimitatea

În niciun caz nu vom dezvalui informatiile dumneavoastra personale nici unei terte parti fara permisiunea dumneavoastra prealabila. Suntem împotriva oricarei forme ‘de spam’ si pastram toate informatiile colectate strict confidentiale, în conformitate cu Legea privind protectia datelor 1998.

Toate informatiile colectate de noi sunt stocate pe sisteme de computere. Aceste baze de date a informatiilor sunt salvate în mod regulat. Securitatea datelor noastre este importanta pentru noi si vom lua toate masurile rezonabile împotriva pierderii, distrugerii, furtului sau a folosirii gresite a acestor date.

Informatiile pe care le ofera Gazduire-Radio.com pot fi utilizate pentru marketing intern si în scopuri de vânzari. Aceasta poate include, dar nu se limiteaza la e-mailuri despre noutatile companiei, oferte si alte materiale promotionale. Capacitatea de a ‘nu face parte’ din lista noastra de difuzare vor fi puse la dispozitia tuturor persoanelor din baza noastra de date a listelor de corespondenta.

 

Angajamentul nostru pentru confidentialitate:

În calitate de client fidel, confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. De aceea vom trata toti cei care viziteaza site-ul nostru si cumpara produsele noastre, cu cel mai înalt grad de respect. Toate informatiile prezentate, inclusiv cele personale si de carte de credit, adrese de email, sau orice alte informatii, sunt pastrate strict confidential. Noi nu dam niciun fel de informatii despre clientii nostri catre terti.

 

Informatiile colectate de noi:

Pe unele pagini, Puteti comanda produse si face cereri. Tipurile de informatii cu caracter personal colectate la aceste pagini sunt:

* Numele

* Adresa complet?

* Adresa e-mail

* Numarul de telefon

* Informatii Carte de credit / debit (sau Paypal adresa de e-mail daca este cazul)

 

Modul în care folosim Informatiile:

Noi folosim informatiile pe care le furnizati despre dumneavoastra numai in cazul efectuarii unei comenzi, pentru a finaliza acest ordin. De asemenea, accesam contul dvs. daca este este necesar, pentru a ajuta la cererile de suport tehnic. Din când în când, este posibil sa primiti, de asemenea, o notificare de e-mail care descrie conditiile de retea sau de lucru care pot afecta serviciul dvs.. Noi nu divulgam niciodata aceste informatii cu partile din afara, cu exceptia, si numai pentru a finaliza aceasta ordine, sau daca exista vreo solicitare in caz de aplicare a legii.

Noi folosim adresele de e-mail numai pentru a raspunde la e-mail-urile pe care le primim. Aceste adrese nu sunt folosite pentru nici un alt scop si nu sunt divulgate cu partile din afara.

 

Angajamentul nostru la siguranta datelor:

Pentru a preveni accesul neautorizat, a mentine acuratetea datelor, si pentru a asigura utilizarea corecta a informatiilor, s-au luat toate masurile de securizare si plasare a datelor atat pe suporturi fizice adecvate, cat si electronice, si procedurile manageriale pentru a proteja si securiza informatiile pe care le colectam online.

Powered by WHMCompleteSolution

Limba:
Contact
  • Email: Contacteaza-ne
  • Gazduire Radio: Via Lemie, 2
    10149, Torino, TO
    Italy