Întrebări frecvente

Stiai ca acum oferim Web Hosting gratuit pentru clientii care comanda un server radio? Descopera ofertele noastre...

Portalul clienţilor > Întrebări frecvente > Radio Hosting > Nu gasesc in panoul de control optiunea Manage Playlist / Media Library


Nu gasesc in panoul de control optiunea Manage Playlist / Media Library
In cazul in care nu va apar optiunile si Meniul AutoDj (Playlists, Media si Files) inseamna ca AutoDj-ul nu a fost activat deocamdata.

Ce trebuie sa faceti:

- opriti serverul
- intrati la sectiunea Configuration -> Settings -> AutoDj si la AutoDj Status alegeti optiunea: Permitted and Enabled si apoi dati click pe butonul Update.

Nu uitati un lucru important !! Dupa fiecare schimbare facuta in continutul fisierelor uploadate atat dupa un upload cat si in cazul in care stergeti din fisierele si/sau directoarele creeate, trebuie sa intrati la sectiunea Media (Media Library) si din meniul Options, situat in partea dreapta, sus, sa dati click pe Manual Library Update !!

In cazul in care nu faceti acest lucru se intampla urmatoarele lucruri:

- fisierele uploadate nu se vor regasi in Media Library si deci nu le veti putea adauga in playlist-uri
- fisierele sterse vor ramane pe mai departe in playlist-urile generate inainte si cand serverul functioneaza pe AutoDj, centova va incerca sa le dea in unda dar nu le va gasi fizic pe hard disc. Asta va duce ca, dupa 5 erori, Centova sa deconecteze AutoDj-ul si sa nu se mai auda nimic pe postul vostru de radio !! 


Ţi-a folosit?

Adaugă la favorite Adaugă la favorite    Tipăreşte Tipăreşte

Citiţi şi

Limba:
Contact
  • Email: Contacteaza-ne
  • Gazduire Radio: Via Lemie, 2
    10149, Torino, TO
    Italy