Întrebări frecvente

Stiai ca acum oferim Web Hosting gratuit pentru clientii care comanda un server radio? Descopera ofertele noastre...

Portalul clienţilor > Întrebări frecvente > Radio Hosting > Cum pot tine emisiuni live? care sunt datele si parametri pe care trebuie sa le folosesc ?


Cum pot tine emisiuni live? care sunt datele si parametri pe care trebuie sa le folosesc ?
Cu noul Panou de Control a ultimei versiuni Centova Cast, v.3 PRO, s-a usurat mult atat administrarea Deejay-ilor sau persoanelor care intra Live cat si comutarea de pe AutoDj pe sistemul Live si invers care este automata acum si pe serverele de tip SHOUTcast v.2 (pe Ice Cast nu era nevoie nici inainte sa fie oprit AutoDJ-ul pentru a transmite Live).

 Nu mai trebuie sa opriti manual AutoDj-ul si pe urma sa-l reporniti. Totul merge automat si daca alegeti perioada optima, ascultatorii nici nu isi vor da seama de trecerea de la sistemul AutoDj pe cel Live si invers, comutarea facandu-se foarte lin prin crossfade.

 O alta noutate este posibilitatea crearii conturilor de Deejay asa incat fiecare dintre ei sa poata intra live cu nickname-ul si parola personala, in zilele si la orele pe care le puteti seta pentru fiecare cat si nivelul si posibilitatile de a putea folosi diferitele accese pe panoul de control al Centova Cast.

 In urmatorul exemplu veti vedea cum se poate seta SAM Broadcaster pentru SHOUTcast v.2 pentru a putea intra Live de pe PC-ul vostru:

Daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati prin serviciul de asistenta tehnica.

Ţi-a folosit?

Adaugă la favorite Adaugă la favorite    Tipăreşte Tipăreşte

Citiţi şi

Limba:
Contact
  • Email: Contacteaza-ne
  • Gazduire Radio: Via Lemie, 2
    10149, Torino, TO
    Italy