Facilitati WHM cPanel

Stiai ca acum oferim Web Hosting gratuit pentru clientii care comanda un server radio? Descopera ofertele noastre...

Panoul de control WHM cPanel

 

Logo


cPanel este liderul industriei in a transforma servere independente într-o platforma de hosting complet automatizata de tip point-and-click. Sarcini plictisitoare sunt înlocuite cu interfețe web și apeluri bazate pe API. cPanel este conceput cu mai multe niveluri de administrare, inclusand interfete pentru admin, utilizator final, și de e-mail. Aceste niveluri multiple asigura securitatea, usurinta de utilizare, și flexibilitate pentru toată lumea de la administratorul serverului pana la contul de utilizator si de e-mail.

Screenshot

cPanel este o organizație care câștigă loialitatea clienților din întreaga lume prin furnizarea de aplicatii bogate in diversele facilitati oferite, susținută de o echipă de dezvoltatori, ingineri de suport tehnic și experți care asigura calitatea si stabilitatea produsului, oferă sprijin direct, și servicii fantastice pentru clienți.

 

 

Facilitatile cPanel:


Management E-Mail


icon


cPanel vă permite să creați propriile conturi de email, de a gestiona spațiul lor, parolele, redirectionarile, pseudonimele, filtre, răspunsuri automate. Prin facilitatile Webmail puteți vedea adresa dvs. de email de oriunde prin intermediul unui browser, în timp ce SpamAssasin și filtrele va vor ajuta în controlul mesajelor nedorite.

 

 

 

 

Management Fisiere


icon


Puteți face diverse operatiuni cum ar fi editarea, ștergerea și mutarea fișierelor cu ajutorul File Manager-ului on-line. Gestionarea conturilor FTP, sesiuni și privilegii, păstrați datele sigure prin configurarea și descărcarea backup-urilor zilnice.

 

 

 

 

Log-uri si Rapoarte


icon


Prin utilizarea cPanel, puteți vedea cu ușurință performanțele site-urilor dumneavoastră cu ajutorul Awstats, Webalizer, ultimii vizitatori etc

 

 

 

Instalatii Automate ale Scripturilor cu Fantastico


logo

 

Fantastico Deluxe este o bibliotecă de script-uri comerciale care este utilizat în combinație cu un sistem de panou de control, cum ar fi cPanel. Biblioteca script-urilor conține cele mai populare aplicatii web, care pot fi apoi instalate automat pe site-uri utilizând panoul de control.

 

 

 

Ajutor si Preferinte


 

icon

Această secțiune vă permite să schimbați parola de pe cPanel, limba folosita, stilul temei cPanel-ului.

 

 

 

Domenii

 

iconLa aceasta sectiune puteți adauga un domeniu, un subdomeniu, sa parcati un domeniu, sa editati setarile DNS, nameservere și, de asemenea, sa redirecționati domenii si/sau subdomenii.

 

 

Securitate


icon

Această secțiune vă permite să blocați vizitatori nedoriti cu IP Deny Manager. De asemenea, vă puteți proteja cu parola directoarele voastre.

 

 

 

Management Baza de Date


icon


Prin utilizarea acestei secțiuni, puteți crea cu ușurință baze de date, numele de utilizator și parola bazei de date doar un minut și, de asemenea, puteți gestiona toate bazele de date prin intermediul secțiunii phpMyAdmin.

 

 

Software & Script-uri


icon


Modulele Perl si Pachetele PEAR sunt colecții de funcții care vă permit să efectuati diverse sarcini în Perl si Pear.
Site software contine o serie de scripturi utile pt. site-ul dumneavoastra: Blogs (B2Evolution,WordPress), Bulletin Boards (YaBB, phpBB, phpBB3), CMS, Chat, Ecommerce etc.
CGI scripts sunt pre-instalate și gata de utilizare pe contul dvs. cum ar fi: Simple GuestBook, Counter, Clock,Countdown, CGI Email, Entropy Search, Entropy Banners

 

 

 

Facilitati Avansate


icon


Un set de facilitati de design pentru utilizatorii mai avansați vă permite să specificați propriile setari specifice pentru Apache și Cron Jobs, instala extensii FrontPage și de a crea propriile pagini de eroare.
Secțiunea Network Tools permite unui utilizator de a afla informații despre orice domeniu. Image Manager vă permite să vizualizați și să modificați dimensiunea și tipul imaginilor din contul dumneavoastră.

 

 

cPanel Demo


Click to try  the cPanel demonstration

Powered by WHMCompleteSolution

Limba:
Contact
  • Email: Contacteaza-ne
  • Gazduire Radio: Via Lemie, 2
    10149, Torino, TO
    Italy