Centova Cast v.3.x PRO

Stiai ca acum oferim Web Hosting gratuit pentru clientii care comanda un server radio? Descopera ofertele noastre...

 
Centova v.3

Centova Cast v3.x Pro

Centova Noua versiune Centova Cast V3 este punctul culminant a peste 3 ani de dezvoltare. Atât de mult sa schimbat că este imposibil să
menționăm fiecare actualizare aici, dar citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cele mai importante schimbări la aceasta versiune.

Această versiune aduce o noua interfață utilizatorului cu o mulțime de animații și efecte, care sperăm că va fi mai ușor la prima vedere și mai intuitiv pentru utilizatorii noi.
 • Server SHOUTcast v2
 • Un nou serviciu pentru copertele albumelor.
 • Suport pen conturi DJ
 • Traducere in mai multe limbi (Engleza, Spaniola, Portugeza, Olandeza)
 • Imbunatatiri ale statisticilor
 • Interfata Web pentru upload si management fisiere si mp3
 • Widget pentru automatizarea cererilor pentru muzica preferata
 • Mount point-uri multiple / Encodere individuale pt. Auto Dj
 • MP3 si/sau AAC+
 • Posibilitatea setarii pragului si lungimii Crossfade-ului
 • Widget pentru Google Maps
 • Upgrade / Downgrade instant și automat
 •  

  Panoul de Control Centova v3

  Va veti simti imediat la controlul streamului dumneavoastra cand veti intra prima oara in noul Panoul de Control Centova v.3 de la SHOUTcast v.2
  De la media playerul integrat pana la informatiile despre piesa care este cantata in mod curent date de jQuery care face refresh automat cand urmeaza urmatoarea piesa, noul Centova v.3 va da posibilitatea unui control complet al postului vostru de radio online !

     Interfata Web pentru File Management

  Adăugarea unui nou manager de fișiere, bazat pe Ajax, permite utilizatorilor să încărce, gestioneze, și sa elimine fișierele fără a părăsi familiaritatea browser-ului lor de web.
  Noul sistem de incarcare de multi-fișiere, suporta HTML5, Flash, și HTML4 și va selecta automat cea mai bună metodă de încărcare în funcție de capacitățile browser-ului clientului.
  Immediate Playlist

     Suport SHOUTcast v2 / Liquidsoap

  Suportul pentru cea mai recenta și avansata tehnologie de streaming SHOUTcast il aveti acum aici. Noul transcoder Liquidsoap este complet integrat cu sistemul de autoDJ al noului panou de control Centova v.3 PRO pentru a oferi cea mai noua experiență de streaming pentru utilizatorii nostri.
  Unul dintre cele mai importante caracteristici ale acestuia este ca nu mai este nevoie de a cumpara licenta pentru a emite in mp3 asa cum se cerea cand se folosea sc_trans v2.
  Este mult mai stabil si are o serie de facilitati in plus fata de sc_trans 2.
  Pentru acest lucru, Liquidsoap a fost integrat si pe serverele Icecast v.2
  Atat pe serverele SHOUTcast v2 cat si pe Icecast v.2, se va putea emite in mp3, AAC+ si OGG.


  DJ Account Support

  Dupa cererile cele populare, aceasta ultima versiune al Centova v.3 PRO permite acum clienților să creeze conturi și de a seta permisiile specifice fiecarui Deejay care isi desfășoară activitatea pe posturile lor de radio. Clientii pot acorda acces la cât de mult sau cât de puțin vor putea sa aiba acces la panoul de control Centova dupa dorinta cat si posibilitatea de a seta si orele si zilele cand un Deejay poate sa intre online.
  Acest sistem funcționează atât cu server-ul DNA SHOUTcast mai vechi cat și cu noul SHOUTcast V2 - puteți gestiona fiecare Deejay și avea control complet asupra acțiunilor lor pe server.
  Nu este nevoie de a instala script-uri speciale, si nici configurari complicate. Veti avea fiecare Deejay configurat și programat în cel mai scurt timp!

  Noul DJ Manager vă permite să creați un nume de utilizator și o parolă pentru fiecare Deejay. Există două moduri diferite in care Deejay-ul poate
  sa-si utilizeze contul de DJ:

  1.Deejay-ul va folosi datele de logare pentru a se conecta la server-ul dvs. cu software-ul lor sursa pentru a intra Live (ex. Sam Broadcaster,
  WinAmp Broadcaster, Virtual DJ, Nicecast, etc). Acest lucru este, de departe cea mai populara caracteristica al Centova V3.
  Chiar dacă serverul este SHOUTcast V2, Deejay-ul este capabil să se conecteze folosind fie SHOUTcast V1 fie metoda SHOUTcast V2.
  Acest lucru este foarte important pentru cei care nu au deocamdata un software compatibil cu SHOUTcast V2.

  2. Deejay-ul poate utiliza, de asemenea, același nume de utilizator și parola pe care l-ati creat pentru el ca să se poata conecta la panoul de control Centova v3.
  Puteți alege ce poate face Deejay-ul și atunci când o poate face!  3. Comutare automata si fara intreruperi!
  Cu Centova V3 Deejay-ul dvs. este capabil să se conecteze cu ușurință la server și să înceapă difuzarea
  lui, cu un singur click!
  Centova V3 detecteaza atunci când se conecteaza o sursă externa și trece automat de la Auto DJ pe sursa live intr-un mod perfect!

  Tranzitia este, de asemenea, fără intrerupere pentru ascultători, si dacă este temporizat corect de catre Deejay, ei nu-si vor da seama cand fluxul audio a trecut de pe Auto DJ pe emisiunea live al Deejay-ului!

  În cazul în care Deejay-ul si-a terminat emisiunea, se poate deconecta pur si simplu, Centova v3 va reveni la Auto DJ in asteptarea urmatorului
  pentru a intra online.

  Tot ce se cere de la un Deejay este un software pentru sursa Live, cum ar fi WinAmp Broadcaster gratuit, popularul Sam Broadcaster sau un altul din multiplele posibilitati.


   

  Mountpoint-uri si Bitrate-uri Multiple

  Clientii care folosesc SHOUTcast v2 sau Icecast pot crea acum mai multe mountpoint-uri independente prin intermediul interfeței web al Centova 3.
  Acest lucru permite clientilor sa retransmita fluxul lor audio folosind Bitrate-uri de valori diferite sau chiar de a transmite mai multe fluxuri
  independente printr-un singur server SHOUTcast / Icecast

  ATENȚIE!
  Suma totala a diferitelor valori ale Bitrate-ului utilizate pe diferite mountpoint-uri nu poate depăși valoarea maxima totală a bitrate-ului achizitionat impreuna cu serverul.
  Va dam posibilitatea ca in timpul achizitionarii unui server nou sau ulterior, prin upgrade, sa alegeti la optiunile extra un surplus de Bitrate, numar de sloturi sau spatiu pentru fisierele media folosite de Auto Dj.
  Atenție!

  Incepand cu data de 16-06-2015, in urma upgrade-urilor efectuate pe serverele noastre si a introducerii transcoderului LiquidSoap pentru stream-urile IceCast 2 si SHOUTcast v.2 impreuna cu punerea la dispozitia clientilor nostri a ultimei variante al panoului de control Centova Cast v. 3.2.0:
  Pentru cei care vor alege serverul de tip SHOUTcast v.2

  NU VA MAI FI NECESARA PLATA LICENTEI DE EMISIE PENTRU STREAM-URILE IN FORMAT MP3 !!!

  Veti putea emite gratuit in mp3, AAC+ si/sau OGG, si asta la acelasi pret ca inainte.

   

  Imbunatatiri la Statistici

  Sistemul de statistici a fost complet reproiectat folosind AJAX pentru a îmbunătăți capacitatea de reacție și de interactivitate. În plus, statisticile sunt acum afișate în fusul orar selectat de client, și nu mai sunt limitate la 60 de zile de istoric. Statisticile istorice pot fi, de asemenea, descărcate în foi
  de calcul.


  1. Ascultatori 2. Activitatea Recenta 3. Tara ascultatorilor 4. Top Playerelor Folosite
  General Rotation
  Scheduled Playlist
  Immediate Playlist
  Interval Playlist


   

  Noile servicii pentru copertele albumelor

  Centova Cast poate integra acum preluarea coperților de album, informații și link-uri de cumpărare de pe iTunes Store și last.fm. Fiecare client poate specifica serviciile pe care le doresc pentru a prelua informațiile albumelor, și pot da prioritate acestora pentru a se asigura că furnizorul lor preferat este întotdeauna folosit in prima faza.
  Albums

     Song Request

  Cereri pentru cantece automatizate

  Da ascultătorilor tai opțiunea de a cere orice melodie din biblioteca ta, Centova V3 va da in unda în mod automat melodia solicitată in timpul setat în Centova Cast Panel v3.

     Programarea Playlist-urilor

  Centova Cast acceptă playlist-uri multiple pentru fiecare stream. Fiecare playlist poate fi configurat individual pentru a controla cu precizie cum și când va fi dat in unda - la o anumită oră, pe un program de repetatie, sau pe un program de rotație, cu suport pentru calculul popularitatii pieselor (cunoscut sub numele de "weighting").
  Play List Manager


   

  Sunt disponibile patru tipuri de liste de redare, așa cum sunt descrise în următoarele patru poze. Prin combinarea acestor tipuri de playlist oferite de Centova Cast, puteți obține controlul total asupra programarii intrarii in unda a tuturor pieselor media, și de a elimina complet nevoia folosirii oricarui software scump din alte parti pentru a programa melodiile.

  1. General Rotation 2. Scheduled Playlist 3. Immediate Playlist 4. Interval Playlist
  General Rotation
  Scheduled Playlist
  Immediate Playlist
  Interval Playlist


  Powered by WHMCompleteSolution

  Limba:
  Contact
  • Email: Contacteaza-ne
  • Gazduire Radio: Via Lemie, 2
   10149, Torino, TO
   Italy