Anunţuri

Stiai ca acum oferim Web Hosting gratuit pentru clientii care comanda un server radio? Descopera ofertele noastre...


Stimati clienti,


Suntem bucurosi sa va anuntam schimbarile majore pe care le-am facut in panoul de control Centova Cast si la ofertele existente.

- upgrade-ul panoului de control Centova Cast la versiunea 3.2.0 cu multiple imbunatatiri, facilitati si inlaturarea a mai multor bug-uri.

- upgrade SHOUTcast DNAS la versiunea 2.4.7.256

- incepand de astazi, 16.06.2015, noile servere de streaming audio care folosesc Shoutcast 2 si IceCast 2 vor dispune de noul transcoder LiquidSoap care este MULT MAI STABIL decat ices-cc sau sc_trans v2

Cea mai interesanta noutate pentru clientii nostri este ca de acum incolo, vor putea folosi streaming-ul in mp3 si cu Shoutcast v.2 fara sa trebuiasca sa plateasca o licenta mp3 (Broadcasting License Key)

- am marit spatiul de hard disc cu 2 GB pentru toate ofertele serverelor de streaming audio si suntem in curs de a mari acest spatiu cu 2 GB tuturor clientilor nostri fara majorarea pretului serverului.

- de asemenea, nu va trebui sa cautati un player sau un generator de player pentru stream-ul vostru. Veti gasi codul html pentru web player in panoul vostru de control CentovaCast la sectiunea Widgets unde va puteti alege si skin-ul pentru player.

In curand vom lansa cateva oferte speciale ale verii. Asa ca stai pe aproape.Tuesday, June 16, 2015

« înapoi

Limba:
Contact
  • Email: Contacteaza-ne
  • Gazduire Radio: Via Lemie, 2
    10149, Torino, TO
    Italy